O nama

Licencirani prodavači i proizvođači

Dobrodošli u našu platformu koja okuplja licencirane prodavače i proizvođače vrhunskih eksploziva, minerske opreme, lovačke opreme i streljiva, te pirotehnike. Kroz naše partnerske odnose s renomiranim dobavljačima, osiguravamo najvišu razinu kvalitete i sigurnosti u svim našim proizvodima.

Preko 30 godina iskustva

Kao stručnjaci u industriji, predstavljamo širok spektar proizvoda i usluga prilagođenih profesionalcima, hobistima i svima koji traže vrhunsku opremu. Bez obzira jeste li rudar u potrazi za pouzdanom opremom, lovac koji traži precizno streljivo ili organizator događaja koji želi impresionirati publiku pirotehnikom, mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno.

Naša misija

Naša misija je osigurati da svaki kupac dobije ne samo proizvod, već i pouzdanog partnera koji će ih podržati u njihovim aktivnostima i projektima. S ponosom ističemo našu posvećenost visokim standardima kvalitete, sigurnosti i izvrsne korisničke podrške.

Više o nama

Eksplo-promet d.o.o. hrvatska je tvrtka koju je osnovao 1993. godine g. Josip Breček te je firma jedna od prvih koja je počela djelovati na polju opasnih tvari – gospodarskih eksploziva i inicijalnih sredstava u Republici Hrvatskoj. Želja je bila da svoja znanja, iskustva i zamisli o organizaciji, sadržaju i načinu poslovanja u području opasnih tvari povjerimo samostalnom nastupu na tržištu. Poslovanje Eksplo-promet d.o.o. temelji se prije svega na vlastitim snagama, ali isto tako i na dobrim poslovnim odnosima s tvrtkama koje se bave istim ili sličnim poslovanjem. Kroz godine rada i usavršavanja Eksplo-promet je postao jedan od najpouzdanijih dobavljača ove vrste roba na području cijele Hrvatske, a kroz daljnji rad i djelovanje teži se tome da budemo još bolji.

Djelatnost

Primarna djelatnost Eksplo-promet d.o.o. je prodaja i promet gospodarskog eksploziva i inicirajućih sredstava, te proizvodnja gospodarskog eksploziva tipa ANFO. Eksplo-promet surađuje sa svim renomiranim proizvođačima prisutnima u ovoj djelatnosti:

 

Osim gospodarskih eksploziva i inicijalnih sredstava u ponudi imamo i široki program minerske opreme, program čeličnih čavala i alata za kruta spajanja.

Eksplo-promet d.o.o. svoje kupce opskrbljuje sa tri strateški raspoređena skladišta u Republici Hrvatskoj s ciljem što bolje pokrivenosti tržišta te dobavljivosti roba i usluga u što kraćem vremenu za naše kupce. Naša skladišta nalaze se u Ljubešćici kod Novog Marofa i Vinjana Donjih kod Imotskog.

Također u sklopu firme 2009. godine našu djelatnost upotpunili smo i proširili vlastitom proizvodnjom ANFO eksploziva (Amonit-6) unutar našeg skladišno-proizvodnog prostora u Imotskom (Vinjani Donji).

Tvrtka Eksplo-promet d.o.o. u sklopu široke palete usluga vrši i prijevoz gospodarskog eksploziva i inicirajućih sredstava vlastitim prijevoznim sredstvima. Također svakodnevno smo u mogućnosti prevesti i druge vrste opasnih tvari za naše klijente gdje oni to trebaju. U sklopu firme posjedujemo široku lepezu vozila sa ADR certifikatima za prijevoz različitih količina gospodarskog eksploziva, kao i drugih opasnih tvari. Vozni park sastoji se od 6 vozila nosivosti od 600 kg, 1.000 kg, 3.100 kg, 8.500 kg do nosivosti 16.000 kg.

U sklopu poslovanja vršimo uslugu ishođenja sve potrebne dokumentacije za prijevoz i provoz opasnih tvari kroz RH i dalje.

Distribucija

Eksplo-promet d.o.o. ovlašteni je distributer robe:

  • “Maxam Hrvatska”, Mahovo, Hrvatska
  • “Explosia” Pardubice, Republika Češka
  • “Pobjeda Technology”, Goražde, BiH

U ponudi pored gore navedenih proizvođača našim kupcima nudimo i proizvode:

  • “Austin detonators”, Republika Češka
  • “Nitroerg”, Poljska

Maloprodajni dućan

Eksplo-promet u sklopu svoje djelatnosti ima i veleprodaju i maloprodaju lovačkog i sportskog streljiva kao i opreme za lov otvorenu na lokaciji u Velikoj Goricigdje našim kupcima nudimo široki program lovačkog i sportskog streljiva, lovačkog oružja te dodatnog pribora i opreme za lov, a to sve dodatno upotpunjujemo u 12.-tom mjesecu i širokim programom zabavne pirotehnike I, II i III razreda kroz naš CENTAR PIROTEHNIKE.

Scroll to Top